Paprika Metro - cijena i akcija

Može se naći u trenutno valjanim katalozima

Prikaži sve

Provjerite cijenu paprika u vašoj omiljenoj maloprodaji Metro

To možete brzo i jednostavno učiniti ovdje na platformi Promotheus! Ako želite uštedjeti novac, samo morate kliknuti na jedan od kataloga i pogledati trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka u Metro možete uštedjeti na paprika. Ne zaboravite da na platformi Promotheus možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih artikala.

Ostvarite najbolje popuste s nama

Na platformi Promotheus obaviješteni smo o svim akcijama, prodajama, promocijama i ponudama dostupnim na paprika. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada paprika bude na prodaji. I to znači da možete fantastično uštedjeti u tjednim kupnjama u Plodine, Kaufland, Konzum, Tommy, Studenac, Boso, Ribola, Ultra gros, Victa, Djelo.

Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca.

Potražite više ponuda!

Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim artiklima kao što su pečeni krumpir, Pitú, Pizzete, posuđe za ulje, plastelin. Ovdje na platformi Promotheus imate sve na jednom mjestu te ste samo jedan klik daleko od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite pratiti – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje nsvaki dan kako bismo vam omogućili najniže cijene!