Tena-G

Katalozi Tena-G

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Tena-G na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Tena-G katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Tena-G prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Tena-G. Imamo sve informacije o Tena-G prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Tena-G izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Tena-G. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 3 trenutnih Tena-G kataloga koji važe do 31.05.2023.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo, konkretno: kosilica, pila, makita, lančana pila, akumulatora za auto, škare za živicu, aku kosilica, usisavač, alat, benzinska kosilica, koje možete kupiti u 4 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Sesvete, Zabok itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 159 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Tena-G da pogledate 15 kataloga koji više ne važe.