Bauhaus

Katalozi Bauhaus

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Bauhaus na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Bauhaus katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Bauhaus prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Bauhaus. Imamo sve informacije o Bauhaus prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Bauhaus izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Bauhaus. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 2 trenutnih Bauhaus kataloga koji važe do 31.07.2024.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo, konkretno: led svjetiljka, vrtna garnitura, vrtni stol, sjedeća garnitura, vrtni stolac, stol, stolica, ručka, plinski roštilj, klupa, koje možete kupiti u 9 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Pula itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 145 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Bauhaus da pogledate 67 kataloga koji više ne važe.