O Promotheusu

 

Promotheus je web stranica s sadržajem koja posjetiteljima pruža najnovije kataloge i popuste najboljih trgovaca. Naš glavni cilj je olakšati vam pregled promotivnih ponuda, sve na jednom mjestu. Promotheus redovito i pravodobno pruža širok izbor stotina aktualnih kataloga najistaknutijih trgovaca u zemlji, od velikih lanaca do manjih specijaliziranih trgovina. Možete usporediti sve dostupne ponude i popuste, kao i tražiti specifične proizvode, robe i marke koje vas zanimaju. Omogućujemo vam da budete dobro informirani potrošači koji mogu učinkovito odabrati najpovoljniju ponudu i uštedjeti i novac i vrijeme.

Da biste osigurali da nijedna promocija ili popust ne prođe nezamijećeno i da uvijek imate ažurirane ponude pri ruci, preuzmite našu aplikaciju Promotheus na svoj mobilni telefon ili tablet, dostupnu za Android i iOS. Za više informacija o tome, posjetite ovdje.

 

O autorima

Opportunus je osnovan 2012. godine u Češkoj Republici. Njihov prvi proizvod bio je web stranica Kompas Slev, a zatim su slijedile druge web stranice. Danas tvrtka posluje na digitalnom tržištu u više od 60 zemalja na šest kontinenata i upravlja gotovo dvjesto web stranica i aplikacija. Gotovo stotinu zaposlenika fokusira se na stjecanje i pružanje informacija o trgovinama, katalozima i promotivnim popustima krajnjim kupcima, uključujući informacije o poslovnicama, adresama, radnim vremenima ili pojedinačnim cijenama proizvoda. Naše web stranice i aplikacija uglavnom služe krajnjim kupcima u njihovim odlukama o kupnji, štedeći im vrijeme i novac. Međutim, naša bogata baza podataka trgovina, proizvoda i promotivnih popusta također se koristi od strane B2B partnera, kao što su velike medijske kuće. Podaci iz naše baze podataka služe kao sadržaj za njihove čitatelje, slično kao što naše web stranice olakšavaju njihove kupnje. Jedna od B2B inovacija u našim ponudama je ecPaper, alat za stvaranje interaktivnih kataloga. Namijenjen je prvenstveno poslovnim i proizvodnim tvrtkama koje žele učinkovito i interaktivno ponuditi svoje proizvode putem interneta. Za više informacija o Opportunusu, posjetite web stranicu na opportunus.cz.

 

Kontakt

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000, Czech Republic
[email protected]
https://opportunus.cz