Konzum

Katalozi Konzum

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Konzum na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Konzum katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Konzum prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Konzum. Imamo sve informacije o Konzum prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Konzum izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Konzum. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 3 trenutnih Konzum kataloga koji važe do 03.08.2021.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: svinjsko meso, podravka, kobasica, cekin, sir, hrana za pse, hrana za mačke, milka, šunka, krema za oblikovanje kose, koje možete kupiti u 605 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 93 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Konzum da pogledate 205 kataloga koji više ne važe.

Arhivirani katalozi