KTC

Katalozi KTC

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci KTC na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom KTC katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje KTC prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na KTC. Imamo sve informacije o KTC prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima KTC izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na KTC. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 4 trenutnih KTC kataloga koji važe do 12.04.2023.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: podravka, vivax, iskra, čokolada, posuđe, kobasica, uskrsne dekoracije, ukras, gorenje, freeon, koje možete kupiti u 89 trgovina u gradovima kao što su Karlovac, Sisak, Velika Gorica, Bjelovar, Koprivnica itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 159 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine KTC da pogledate 308 kataloga koji više ne važe.

Arhivirani katalozi