Metro

Katalozi Metro

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Metro na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Metro katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Metro prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Metro. Imamo sve informacije o Metro prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Metro izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Metro. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 19 trenutnih Metro kataloga koji važe do 16.05.2024.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: aro, alkohol, podravka, umak, posuđe, metro chef, pecivo, rioba, nož, gotovo jelo, koje možete kupiti u 10 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Osijek, Zadar, Pula, Stenjevec itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 146 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Metro da pogledate 732 kataloga koji više ne važe.

Arhivirani katalozi