Pemo

Katalozi Pemo

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Pemo na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Pemo katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Pemo prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Pemo. Imamo sve informacije o Pemo prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Pemo izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Pemo. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih Pemo kataloga koji važe do 05.10.2022.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: šunka, gavrilović, podravka, alkohol, ulja, paloma, dukat, sredstvo za čišćenje, ‘z bregov, vindija, koje možete kupiti u 37 trgovina u gradovima kao što su Dubrovnik, Cavtat, Ćilipi, Dubravka, Gruda itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 161 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Pemo da pogledate 16 kataloga koji više ne važe.