Prima

Katalozi Prima

Aktualni katalozi

Najbolji katalozi i letci Prima na internetu

Posjedujemo informacije o gotovo svakom Prima katalogu i prodaji u gotovo čitavoj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih pretraživati na našem mrežnom mjestu Promotheus.hr.

Otkrijte najbolje Prima prodaje

Veliki broj ljudi priželjkuje uštedjeti novac u svojoj trgovini na Prima. Imamo sve informacije o Prima prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledajte zadnje kataloge i letke ovdje te provjerite kako biste mogli sačuvati novac na izvrsnim proizvodima. Ne smijemo zaboraviti da se uspjeh temelji na štednji!

Uložite svoje vrijeme!

Radi se samo o korektnom načinu razmišljanja o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Prima izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Potrebni su vam samo pametni kupac i malo istraživanja prije kupovine na Prima. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 5 trenutnih Prima kataloga koji važe do 31.12.2021.. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Namještaj, konkretno: krevet, stol, komoda, fotelja, ormar, madrac, sjedeća garnitura, regal, noćni ormarić, vaza, koje možete kupiti u 57 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 93 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Promotheus.hr. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Prima da pogledate 72 kataloga koji više ne važe.

Arhivirani katalozi